Kytkentäkuidut

Verkonrakennuksessa käytettyjen liitinyhdistelmien ja -pituuksien variaatio on hyvin suuri. Olemme huomioineet tämän laajassa varastovalikoimassamme. Käytetyimmät yhdistelmät SC-LC, LC-LC ja SC-SC ovat meillä varastoituna SM, OM3 ja MM kuiduilla ylipitkinä sarjoina aina 30 metriin saakka.

Olemme huomioineet varastoinnissa aiemmin paljon käytettyjen FC, ST ja MT-RJ liittimien ja uudempien SC ja LC liittimien eri yhdistelmät valikoimassamme. Varastoimme kaikkien näiden liittimen kaikki yhdistelmät SM ja MM kuiduilla vähintään 2 metrisenä. Useat yhdistelmät ovat myös saatavilla normaalilla pituus jakaumalla 1 – 10 metriin.

Varastoimme kytkentäkuidut pääasiassa Duplex zip ja Simplex kaapeleilla. Monia yhdistelmiä on saatavissa varastosta myös kaksoisvaippaisella Duplex oval kaapelina.

BendSafeTM kytkentäkuiduissa käytetään pienen taivutussäteen G657 mukaisia kuituja. BendSafeTM Simplex ja Duplex kytkentäkuidut ovat kestävyydeltään ainutlaatuisia niissä käytetyn GGP päällyste teknologian johdosta. Patentoitu 3M:n valmistama Polymerpäällyste antaa kuiduille monikertaisen mekaanisen kestävyyden perinteisellä menetelmillä tehtyihin kuituihin nähden. BendSafeTM kytkentäkuidut ovat suunniteltu kestämään koko muun verkon suunnitellun eliniän, myös pienellä taivutussäteellä. Puhelinjohto BendSafeTM kytkentäkaapeli soveltuu paikkoihin missä päätteitä tai laitteita joudutaan usein siirtämään.

ETD kytkentäkuituja on myös saatavana erikoiskestävänä teräsarmeerattuna Simplex tai Duplex kaapeleina.

 

 

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Kipparinkatu 5-7
53100 Lappeenranta

05 5412 414

Katso henkilökuntamme yhteystiedot

Yhteydenottopyyntö

Pakolliset kentät on merkattu tähdellä *.