Actelis Networks on G.SHDSLbis EFM -standardin pääarkkitehtejä ja Ethernet yli kuparin liityntäverkkojen johtava valmistaja. Acteliksen keskittimet ja päätelaitteet tuovat lisää nopeutta, kantamaa ja toimintavarmuutta xDSL-verkkoihin. Actelis on Metro Ethernet Forum:in hallituksen jäsen, IEEE:n, DSL Forum:in, ITU:n, ATIS:n, IETF:n sekä ETSI:n jäsen.

www.actelis.com

AVSystem on automaatioprosesseihin erikoistunut ohjelmistoyritys, joka kehittää avoimen standardin pohjalta hallinta-alustoja verkkoon kytkettyjen laitteiden etähallintaan. Tuotteet, joilla voi tehdä päätelaitteiden autoprovisiointia, WLAN-verkkojen optimointia ja hallintaa sekä IoT-laitteiden hallintaa, suuntautuvat pääasiassa tietoliikennealan operaattoreille ja palveluntarjoajille. AVSystem’n ratkaisuja on käytössä yli 60:ssä eri maassa. Yhtiö on perustettu vuonna 2006.

www.avsystem.com

Connection Technology Systems (CTS Inc.) on Metro Ethernet, FTTX ja Triple Play -tuotteiden johtava valmistaja. CTS kuitupäätelaitteet toimivat tasoilla L2&L3 tarjoten monipuolisia WiFi- ja Gateway -ominaisuuksia. CTS:n pääkonttori ja valmistus on Taiwanissa. Pohjois-Euroopan konttori ja varasto sijaitsee Ruotsissa. 

www.ctsystem.eu

Four-Faith kehittää ja valmistaa 3G/4G/LTE/Wi-Fi -reitittimiä teollisuuden M2M -automaatiosovelluksiin. Four-Faithin tuotteet soveltuvat hyvin laajasti elektronisten laitteiden toiminnan webseurantaan ja etävalvontaan mm. sähkö-, tele-, älyliikenne-, kuljetus-, kaupan-, finanssi- ja ilmatieteen alojen yrityksissä

www.fourfaith.com

Huawei on yksi maailman johtavista tieto- ja viestintätekniikan infrastruktuurin ja älykkäiden laitteiden tarjoajista. Huawein tuotteet, ratkaisut ja palvelut ovat kilpailukykyisiä ja turvallisia. Huaweilla on maailmanlaajuisesti yli 195 000 työntekijää ja yritys on läsnä yli 170 maassa. Yli kolme miljardia ihmistä eri puolilla maailmaa käyttää Huawein tuotteita ja palveluja. Huawei aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2008 ja työllistää nykyään noin 600 henkilöä.

https://e.huawei.com/se/

https://www.linkedin.com/company/huawei-enterprise-nordic/

Ranskalainen Infosec tarjoaa erittäin luotettavia, suorituskykyisiä ja energiatehokkaita ratkaisuja monipuolisesti eri mittakaavan tarpeisiin. Yli 30 vuoden kokemuksella Infosec on sähkölaitteiden suojauksen asiantuntija.

https://www.infosec-ups.com/en/

ZTE on yksi maailman suurimpia verkko- ja tietoliikennetuotteiden valmistajia. Jättiyrityksen laajasta valikoimasta ETD edustaa kiinteiden verkkojen end-to-end ratkaisuja. Kattava tuoteportfolio käsittää lähes kaiken operaattorin tai yrityksen tarvitseman laitevarustuksen liityntäverkon reuna-alueista aina runkoverkon ytimeen saakka. ZTE:n tuotteita käyttävät yli 500 operaattoriyhtiötä yli 140 maassa.

www.zte.com.cn