ETD verkkokaupan tuotevalikoimaan kuuluvat optisten tiedonsiirtoverkkojen passiivikomponentit. Toimintaperiaatteemme on varastoida runsaasti kaikkia yhdistelmiä ja mittoja erilaisia kytkentätarvikkeita. Varastotuotteet ovat toimintamme ydin, korkean laadun ja nopeiden toimitusten lisäksi. Mikäli emme löydä sinulle tuotetta varastostamme, voimme tilauksesta toimittaa jopa yksittäisen kappaleen juuri haluamallasi pituudella tai yhdistelmällä. Toimimme erittäin joustavasti ja nopeasti myös tilaustuotteiden osalta.

ETD valikoimaan kuuluvat erilaiset kytkentäkuidut, häntäkuidut, valokuituadapterit, -paneelit, ja -kotelot. ETD kytkentäkuituvalikoimasta löytyvät Simplex, Duplex ja kaksoisvaippaiset Duplex Oval kuidut. Varastomme kattaa SM UPC- ja APC-hionnalla, OM1, OM3, OM4 ja jopa OM5 kuitujen valikoiman. Useimmat kytkentäkuidut ovat 2 metristä 30 metriin saakka varastoituna.

Häntäkuiduista saatavilla erilaisia pakkausvaihtoehtoja yleisimmillä liitin ja kuituyhdistelmillä. Adaptereista normaalit Simplex, Duplex ja Quad versiot, sekä eri vaihtoadapterit. Valikoimastamme myös Pölysulku™ SC Simplex ja LC Duplex sekä Quad adapterit. Kuitupaneeleita on saatavana perinteisellä 19" leveydellä 1U korkeina sekä 140 että 200 mm syvinä, ja myös 2U korkeina 220 mm syvinä eri etulevyvaihtoehdoilla.

Valikoimastamme löydät eri ratkaisuja valokuitujen jatkamiseen ja päättämiseen. Jatkos- ja päätekoteloita saatavilla erilaisia malleja muovisina ja metallisina. Valikoimastamme löydät KuituKotiin ratkaisut ja ETD:n erittäin suositut metalliset JR-jatkoskotelot.

Voit tutustua valikoimastamme löytyviin valokuituliitintyyppeihin tästä.

Verkkokaupastamme löytyvän valikoiman lisäksi tarjoamme myös passiivikomponenteista vaimentimet, WDM, CWDM yksiköt ja PLC jakajat. MPO tuotteiden käytön lisääntyessä valikoimaamme kuuluvat MPO paneelit ja kasetit sekä niihin runkokaapelit 96 kuituun saakka. Erilaiset 40G ja 100G kytkentäkuidut ja Loop Back MPO jumpperit ovat varastovalikoimissa tai tilaustuotteena. Meiltä nykyään saatavana myös erilaisia aktiivilaiteratkaisuja. 

Jos et löytänyt tuotteita tarpeeseesi verkkokaupastamme, kysythän meiltä lisää sähköpostitse tai puhelimella.