ETD Finland Oy toimitusehdot

Verkkokaupasta tilaaminen

Verkkokaupan tuotteita myy ETD Finland Oy, y-tunnus 1857943-6. Tuotteiden hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.
Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilatut tuotteet, laskun loppusumma ja toimituskulut. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitus

Toimitamme tuotteet kotimaahan postitse. Voit valita paketeille Nouto Postista, Kuljetus perille tai noutaa tuotteet suoraan varastostamme Kipparinkatu 5-7, 53100 Lappeenranta arkisin klo 8.00 – 16.00. Voit seurata paketin kulkua lähetystunnuksen perusteella.

Toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Kirjeiden osalta toimitusmaksut ovat Postin kirjemaksun mukaisia.
Jos paketti/kirje katoaa tai on vahingoittunut lähetyksessä, tee vahinkoilmoitus välittömästi postiin sekä ilmoita siitä ETD Finland Oy:lle.

Tietosuoja

Henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Palautusoikeus

Jos olet tilannut vääriä tuotteita, voit palauttaa ne 14 vrk kuluessa, mikäli tuotteiden suojapusseja ei ole avattu, eikä tuotteita ole käytetty. Tilaaja maksaa palautuksen.

Tuotteiden palauttaminen

Ennen kuin palautat tuotteita, ota meihin yhteyttä.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: kotimaiset verkkopankit sekä yleiset maksukortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna.

Vastuunrajoitukset

ETD Finland Oy ei vastaa välillisestä vahingosta eikä ns. puhtaasta varallisuusvahingosta, saamatta jääneestä voitosta tai muusta taloudellisesta seurannaisvahingosta.

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Kipparinkatu 5-7
53100 Lappeenranta

05 5412 414

Katso henkilökuntamme yhteystiedot

Yhteydenottopyyntö

Pakolliset kentät on merkattu tähdellä *.