ETD verkkokauppa kattaa laajan valikoiman tietoverkkojen ratkaisuja ja komponentteja. Toimintaperiaatteemme on varastoida runsaasti kaikkia yhdistelmiä ja mittoja erilaisia kytkentätarvikkeita. Varastotuotteet ovat toimintamme ydin, korkean laadun ja nopeiden toimitusten lisäksi. Mikäli emme löydä sinulle tuotetta varastostamme, voimme tilauksesta toimittaa jopa yksittäisen kappaleen juuri haluamallasi pituudella tai yhdistelmällä. Toimimme erittäin joustavasti ja nopeasti myös tilaustuotteiden osalta.

ETD valikoimaan kuuluvat erilaiset kytkentäkuidut, häntäkuidut, valokuituadapterit, -paneelit, ja -kotelot. ETD kytkentäkuituvalikoimasta löytyvät Simplex, Duplex ja kaksoisvaippaiset Duplex Oval kuidut. Varastomme kattaa SM UPC- ja APC-hionnalla, OM1, OM3, OM4 ja jopa OM5 kuitujen valikoiman. Useimmat kytkentäkuidut ovat 2 metristä 30 metriin saakka varastoituna.

Häntäkuiduista saatavilla erilaisia pakkausvaihtoehtoja yleisimmillä liitin ja kuituyhdistelmillä. Adaptereista normaalit Simplex, Duplex ja Quad versiot, sekä eri vaihtoadapterit. Valikoimastamme myös Pölysulku™ SC Simplex ja LC Duplex sekä Quad adapterit. Kuitupaneeleita on saatavana perinteisellä 19" leveydellä 1U korkeina sekä 140 että 200 mm syvinä, ja myös 2U korkeina 220 mm syvinä eri etulevyvaihtoehdoilla.

Valikoimastamme löydät eri ratkaisuja valokuitujen jatkamiseen ja päättämiseen. Jatkos- ja päätekoteloita saatavilla erilaisia malleja muovisina ja metallisina. Valikoimastamme löydät KuituKotiin ratkaisut ja ETD:n erittäin suositut metalliset JR-jatkoskotelot.

Voit tutustua valikoimastamme löytyviin valokuituliitintyyppeihin tästä.

Verkkokaupastamme löytyvän valikoiman lisäksi tarjoamme myös passiivikomponenteista vaimentimet, WDM, CWDM yksiköt ja PLC jakajat. MPO tuotteiden käytön lisääntyessä valikoimaamme kuuluvat MPO paneelit ja kasetit sekä niihin runkokaapelit 96 kuituun saakka. Erilaiset 40G ja 100G kytkentäkuidut ja Loop Back MPO jumpperit ovat varastovalikoimissa tai tilaustuotteena.

ETD:n tarjoamia verkko- ja tietoliikennejärjestelmiä (aktiivilaitteita) voidaan hyödyntää niin julkisissa kuin yksityisissä verkoissa. Laaja aktiivilaitevalikoimamme kattaa kuituoptiikan, mediamuuntimet, päätelaitteet, kuitu- ja Ethernet-kytkimet, teollisuuskytkimet, PON-keskittimet, XDSL-tuotteet sekä 4G/5G teollisuusreitittimet, -modeemit ja LoRan.

Verkkoyhteyksien ja –palvelujen laadun kannalta on avainasemassa liityntäverkon asiantunteva suunnittelu ja oikeat laitevalinnat. Meihin voi tukeutua verkon kaikissa rakennusvaiheissa sekä ylläpito- ja kehitystehtävissä.

ETD toimii ympäri Suomen lukuisissa Kuitu kotiin -laajakaistahankkeissa tietoliikennelaitteiden ja asiantuntijapalvelujen toimittajana.  Myös monen suomalaisen kaupungin katu- ja maantieverkoston eri liikenteenhallintajärjestelmien tietoliikenneverkoissa hyödynnetään ETD:n toimittamia laitteita. Tällaiset älyliikennejärjestelmät, kuten liikennevalojen ohjaus, hälytysajoneuvojen ja joukkoliikenteen etuudet, liikenteen laskentalaitteet ja kameravalvontajärjestelmät, tarvitsevat kaikki nopeita ja luotettavia laajakaistayhteyksiä. 

Jos et löytänyt tuotteita tarpeeseesi verkkokaupastamme, kysythän meiltä lisää sähköpostitse tai puhelimella.